Termeni si conditii

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe acest site sunt informatii despre produsele comercializate de SC DAILY FRESH SRL, opiniile si intrebarile utilizatorilor despre produse, promotii si concursuri.

Informatii despre furnizor

Acest site este administrat in totalitate prin SC DAILY FRESH SRL cu sediul social in  Şoseaua Iancului nr. 31, sector 2, Bucuresti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/485/2011, CUI RO 27917081.

Tel: 0700 07 07 07; 0763 02 02 02

Email: comenzi@iladrino.ro;

Acceptarea termenilor si conditiilor

Va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a materialelor care alcatuiesc site-ul www.iladrino.ro.

SC DAILY FRESH SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii. Folosirea in continuare a site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse.

Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal.

Accesand acest site utilizatorul este de acord ca SC DAILY FRESH SRL sa prelucreze datele sau informatile cu caracter personal, manifestandu-si acordul pentru urmatoarele:

  1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
  2. oferte produse, promotii;
  3. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra
  4. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor prestate de SC DAILY FRESH SRL;
  5. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, sau telefon) in legatura cu oferte de produse;
  6. alocarea sau oferirea unor eventuale recompese, reduceri sau beneficii.

SC DAILY FRESH SRL a obtinut dreptul de a colecta, procesa, pastra, distribui informatii cu caracter personal si de a furniza bunuri si servicii prin intermediul vanzarilor directe fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001;

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra pe site-ul www.iladrino.ro ca membru, trebuie sa:

  1. Furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum cere formularul de inregistrare al site-ului.
  2. Mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa alegeti o parola.

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC DAILY FRESH SRL. Acestea sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de posta electronica si posta. Promotiile prezentate sunt valabile in perioda de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioda de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. SC DAILY FRESH SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Informatii despre produse

Produsele preparate in bucataria noastra sunt concepute dupa retete proprii.
Ultima comanda la bucatarie se face cu 30 de minute inainte de ora inchiderii .
Gramajele exprima cantitatea in crud a produsului.
Unele produse pot contine substante alergogene: ou, faina telina, sare, piper, fructe de mare, carne, peste, unele fructe si legume, branzeturi, bauturi fermentate, varza murata, carnati, conserve, crustacee, nuci, arahide, capsuni, rosii, ciocolata, alcool.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.
In lipsa produselor fresh putem folosi produse congelate.

Termene de livrare

Livrarile se fac numai in Bucuresti (sectorele 1,2,3 si 4) gratuit, prin intermediul serviciilor de curierat proprii. Valoarea minima a comenzii pentru sectoarele 2 si 3 este de 40 lei, iar pentru sectoarele 1 si 4 de 60 lei

Comandand prin telefon sau direct pe site-ul www.iladrino.ro produsele dorite se vor livra din momentul confirmarii comenzii, conform termenelor specificate in paginile site-ului.

Aceste termene sunt orientative, ele putand fi modificate din motive independente de vointa noastra.

Reclamatii si politica de returnare

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.).
iladrino.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic la numarul 0700.07.07.07 sau prin e-mail la comenzi@iladrino.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre livratorul restaurantului I'Ladrino de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, iladrino.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  iladrino.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. iladrino.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.

Litigii

Prin acceptarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna juridstictiei instantelor judecatoresti.

Orice conflict aparut intre SC DAILY FRESH SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti la adresa furnizorului. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu.

Aducerea la cunostinta furnizorului despre neregulile constatate de cumparator trebuie sa se faca in scris. Acesta trebuie sa mentioneze ceea ce a constatat si sa pastreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat si dupa caz inlocuit.

Protectia datelor personale

Prin completarea datelor personale, clientul isi exprima consimtamantul pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC DAILY FRESH SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC DAILY FRESH SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001. Datele completate nu vor fi dezvaluite catre terti.

Orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC DAILY FRESH SRL, la sediul sau din Soseaua Iancului nr. 31, sector 2, Bucuresti, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie.

De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC DAILY FRESH SRL in scop de marketing direct. SC DAILY FRESH SRL, in termen de 15 zile de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.